A weboldal készítés folyamata

weboldal fejlesztés

Miután megtaláltuk azt a szolgáltatót, amely számunkra a leginkább megfelelő, indulhat is a közös munka! Melynek végén, ha minden jól megy megkapjuk álmaink weboldalát, amely hűen tükrözi elvárásainkat, vállalkozásunk arculatát.

Fontosnak tartjuk, hogy partnereink tisztába legyenek a weboldal fejlesztés folyamatával, részleteivel.

Ezért megmutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket a leggyakrabban alkalmazunk. Miután sor került az ajánlattételre, az első találkozók során meghatároztuk a legjellemzőbb irányvonalakat indulhatnak a gyakorlati lépések!

Lássuk a legfontosabb lépéseket:

  • Első lépésként szükséged lesz egy domain névre és tárhelyre.  A domain név azonosítja a weboldalt, így fontos, hogy jól megválasszuk, hogy könnyen megtalálják az emberek, akik keresik a termékeinket vagy szolgáltatásainkat.

    Legyen egyszerű és könnyen megjegyezhető, kerüld hosszú és nehezen kimondható neveket!

  • Érdemes erre több pénzt áldozni, olyan szervert keresni, amely minőségi szolgáltatást nyújt.

    Fontos a folyamatos rendszerfelügyelet, rendelkezésre állás, hogy az oldal zökkenőmentesen működhessen. 

  • Következik a design
    Segítünk kiválasztani a vállalkozásod arculatához leginkább megfelelő megjelenést. Elkészítjük a drótvázat, ami egy vázlat, mely megmutatja, hogy fog kinézni az oldal. 

  • Keresőoptimalizálás
    A Google éppen aktuális irányelvei szerint fejlesztjük a SEO-t. Segítünk,hogy oldalad a minnél előrébb helyezkedjen el a keresőmotorok találati listáján!

  • Tartalom
    Segítünk nyers szövegből, internetes kutatás után, megírni a weboldal tartalmait.

  • Kampányok, reklám
    A weboldal átadásával nem ér véget a közös munkánk! Bízd ránk az oldalad népszerűsítését! Amennyiben igény van rá, marketing eszközök segítségével arculatodhoz szabott posztokat gyártunk oldaladra és a hirdetésekhez.