Weboldalnet is részt vett a Paktum Vállalkozói Napján

A Miskolci Foglalkoztatási Paktum második Vállalkozói Klubját csütörtök délelőtt a Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartották meg. A rendezvényre meghívták azokat a vállalkozókat, akik vállalkozásindítás vagy vállalkozásfejlesztés céljából a Paktum által biztosított vállalkozóvá válási tanácsadáson részt vettek.

Nagy öröm számunkra, hogy részt vehettünk a Paktum Vállalkozási Napján ahol előadásomban arról beszéltem milyen fontos az online megjelenés és egy jó weboldal.

Nyitrai Balázs a Weboldalnet Ügyvezetője prezentációjában azt hangsúlyozta, hogy az interneten való megjelenés a vállalkozások életében döntő fontosságú.

A szakértő szerint a legjobb forgalomgenerálást a Google keresője nyújtja, bár az online hirdetésekhez a közösségi médiumok is egyre inkább alkalmassá válnak.

A weboldal készítés célja:

  • Hetente legalább 5-10 ügyfél megkeresést generáljon, hiszen így lehet tartós bevételt elérni.
  • Egy jó weboldal elengedhetetlen egy minőségi cégnél.
  • A Facebook és Google hirdetéskezelés fegyvert add a cégvezetők kezébe.
  • Az emberek hamarabb nézik már meg a weboldaladat, mint a social médiai megjelenésedet.

További előadások pedig:


Zsigmond Andrea, a vállalkozásfejlesztési tanácsadó hangsúlyozta, hogy a megfelelő média-megjelenés kulcsfontosságú. Az azon felmutatható referencia kialakítása szintén meghatározó lehet.

Szeghő Kornélia, a kis- és középvállalkozások kontrollingjával foglalkozó tanácsadó előadásában a gazdasági változásokra adott hatékony reakciókat mutatta be.


Véleménye szerint a rugalmasság már a számukra legkedvezőbb adózási forma kiválasztásával kezdődik.

A vállalkozónak mindig tisztában kell lennie azzal, mekkora profitban gondolkodik, és ehhez kell szabnia minden további kalkulációját.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara részéről Tóth Ádám azt emelte ki, hogy a tudásalapú gazdaságban és társadalomban a tanulás a versenyképességet és az életminőséget meghatározó egyik legfontosabb tényező.



Bodnár Erika a Business Contact Community Kft. regionális vezetője elmondta, hogy az üzleti reggeli klubokban az üzleti élet különböző szereplői találkozhatnak, és lehetőségük van kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére.



A rendezvényeken a résztvevőknek rövid prezentációt kell tartaniuk, amely bemutatja vállalkozásukat és szolgáltatásaikat. Ezután lehetőség nyílik kérdések feltevésére és a kapcsolatok elmélyítésére.

A résztvevő vállalkozók nagy érdeklődéssel hallgatták a szakértők előadásait, és aktívan részt vettek a kötetlen beszélgetésekben is.


A vállalkozói klubok fontos szerepet játszanak abban, hogy az üzleti élet szereplői találkozhassanak, és segítsék egymást a vállalkozásfejlesztésben.

Az eseményen résztvevők pozitívan értékelték a szakértők előadásait és a klubban való részvétel lehetőségét.

A Miskolci Foglalkoztatási Paktum Vállalkozói Klubja továbbra is fontos fóruma marad a térség vállalkozóinak, ahol megoszthatják tapasztalataikat és új kapcsolatokat építhetnek.

Forrás: Minap1