Újabb funkcióval bővült az online árfigyelő

árfigyelő

Az online árfigyelő rendszer egyre több lehetőséget kínál a vásárlók számára, hogy okosan és pénztárcabarát módon vásároljanak. A www.arfigyelo.gvh.hu weboldal foatlyamos fejlesztése fejlesztése révén most egy izgalmas új funkcióval bővült, amely még kényelmesebbé és átláthatóbbá teszi az árösszehasonlítást. A fejlesztést végző munkacsoport azon dolgozott, hogy a vásárlók még könnyebben megtalálhassák a számukra legkedvezőbb ajánlatokat, és ezáltal még inkább élvezhessék az online vásárlás előnyeit.

Az új funkció lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy előre beállítsák kedvenc boltjaikat az oldalon. Ennek köszönhetően könnyedén nyomon követhetik az árváltozásokat az általuk leggyakrabban látogatott üzletekben, az igazi újdonság azonban a térképes szűrő, amely vizuálisan mutatja meg az elérhető boltokat.

A vásárlók most már a térképes szűrő segítségével is könnyedén válogathatnak a boltok között. Egyszerűen csak be kell jelölni a kedvenc üzleteiket, és máris láthatják, hogy mely boltok találhatók a közelben.

Ezenkívül a rendszer lehetőséget nyújt arra is, hogy az aktuális tartózkodási helyüket megadva az ikonra kattintva azonnal lássák a közvetlen környezetükben található boltokat térképre helyezve, ezáltal könnyen összehasonlíthatják az ezekben a boltokban kapható termékek aktuális napi árait.

Ez a fejlesztés rendkívül hasznosnak bizonyul a mindennapi vásárlás során, az embereknek így nemcsak az árakat, hanem az elérhető boltokat is könnyen összevethetik, és a lehető legjobb vásárlási döntést hozhatják meg.

Az rendszer segítségével az embereknek lehetőségük van arra, hogy átlássák a piacon elérhető különböző ajánlatokat, és megtalálják azokat az üzleteket, amelyek a legjobb ár-érték arányt kínálják.

Az új funkció július elseje óta elérhető a www.arfigyelo.gvh.hu weboldalon, és már most nagy népszerűségnek örvend.

Hat kiskereskedelmi lánc, összesen mintegy 1200 boltjában, 62 különböző termékkategóriában lehet használni ezt az innovatív szolgáltatást. Ez a fejlesztés tovább bővíti az online árfigyelő rendszer funkcionalitását, és még inkább elősegíti a vásárlók számára az okosabb vásárlást és a költséghatékonyabb bevásárlást.