Újabb előnyök a feltöltőkártyásoknak

vodafone

A mobilszolgáltatók közti verseny mindig újabbnál újabb lehetőségeket teremt a felhasználók számára. A Vodafone Magyarország most egy új díjcsomaggal lép elő, amely előnyös változásokat hozhat a feltöltőkártyás előfizetők számára.

Az augusztus elején bevezetett TUTI100+ díjcsomag egy sor újítással érkezik, az előfizetők mostantól az aktiválást követően azonnal élvezhetik a díjmentes egy gigabájt kiinduló adatkeretet és száz lebeszélhető percet, melyet harminc napig használhatnak fel.

Ennek eredményeként a felhasználók feltöltés nélkül is használhatják a mobilinternetet és hívásokat is kezdeményezhetnek.

A TUTI Hétfő opció szintén kedvező változáson megy keresztül. A hatvan perc lebeszélhető idő jár minden hétfőn 12:00 és 13:00 óra között, ami szintén díjmentesen elérhetővé válik minden TUTI100+ felhasználó számára.

A korábbi heti aktiválás helyett mostantól automatikusan érvényesül minden hétfőn, így a felhasználóknak még könnyebben alkalmazhatják a díjmentes kommunikációt a belföldi és EU roaming hívások során.

Ezen kívül, szeptember 15-től a Vodafone Magyarország biztosítja, hogy a kártya érvényes marad feltöltés nélkül is, feltéve, hogy az éves adategyeztetés elvégzésre kerül.

Emellett díjmentes opciókat kínálnak, beleértve a heti hatvan percet és a havi száz megabájt adatot.

Az éves adategyeztetés tehát továbbra is szükséges, de a feltöltési kötelezettség megszűnik, ami kényelmet és rugalmasságot nyújt a felhasználóknak.