Új funkciókkal bővül a Google Drive

google drive

A Google Drive for iOS frissítéssel könnyedén szűrheted a fájlokat mostantól a legördülő menük segítségével. Az Android verzióban egyelőre nem elérhető, de a Google ígérete szerint hamarosan bevezetésre kerül.

Az új funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a keresés előtt és után is használják a legördülő menüket, így könnyebben megtalálhatják a kívánt fájlokat. A releváns szűrőajánlatok már a gépelés közben is megjelennek, elősegítve a hatékonyabb böngészést.

A Google Workspace és az egyéni előfizetők számára elérhető új funkció jelenleg csak iOS-en működik, Androidon még várat magára. A frissítés nagy előnye, hogy egyszerűsíti és felgyorsítja a fájlok keresését és böngészését a Google Drive-on.

Az új keresési funkcióval könnyedén megtalálhatod a keresett fájlokat, még akkor is, ha nem emlékszel pontosan a nevükre. Például, ha egy videót keresel, de nem tudod a nevét, használhatod az utolsó módosítás dátumát a kereséshez, hogy gyorsabban megtaláld azt, amire szükséged van.

Ez a frissítés jelentős előrelépés a Google Drive korábbi keresési funkcióihoz képest. A jól ismert legördülő menük megkönnyítik a fájlok szűrését és böngészését, biztosítva a hatékonyabb használatot.