Samsung Galaxy S23 Ultra: így készíts tökéletes képeket

samsung galaxy s23

A Samsung Galaxy S széria az egyik legnépszerűbb okostelefon a piacon, ami mindig kínál valami újat és izgalmasat a felhasználóknak. Az idei évben a Samsung meglepte a rajongóit egy új képszerkesztő funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy még kreatívabb és profi módon szerkesszék képeiket.

A Samsung Galaxy Enhance-X képszerkesztő alkalmazásának célja, hogy még jobbá tegye azokat a fényképeket, amelyeket telefonunkal készítünk.

Az alkalmazás új verziója kihasználja a telefonok erősebb GPU-ját, így gyorsabb és hatékonyabb képszerkesztést tesz lehetővé. Az alkalmazás számos funkciót kínál, amelyekkel javíthatjuk a képek minőségét, beleértve a világosítást, az elmosódás és árnyékok eltávolítását, a lencsetorzítás korrekcióját és akár a sima fotók portrévá alakítását is.

Lehetővé teszi a képek szín- és kontrasztarányának javítását, valamint a nagyobb színtelítettséget, ennek eredményeképpen a felhasználók élesebb, részletesebb és élénkebb képeket készíthetnek, valamint kisebb fájlméreteket biztosít, így kevesebb tárhelyet foglal el a telefonon.

Az alkalmazás további funkciói közé tartozik az arc módosítása is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finomítsák az arcukon található részleteket, eltávolítsák a bőrhibákat, finomítsák az állkapcsot és még rengeteg variácó vár felfedezésre.

Az alkalmazásnak van egy "Minden jó" gombja is, amely automatikusan elvégzi az összes javítást a képeken.

Annak ellenére, hogy az alkalmazás nagyon hasznos, érdemes megjegyezni, hogy a legjobb eredményeket továbbra is egy professzionális fényképezőgéppel lehet elérni. Az alkalmazás javítási lehetőségei szűkösesk lehetnek, és csak korlátozott mértékben tudja javítani a képek minőségét.

Azonban a képszerkesztő alkalmazása egy nagyszerű módja annak, hogy azonnal javítsuk és finomítsuk a fényképeinket amikor nincs nálunk profi kamera.

Az alkalmazás jelenleg csak a Galaxy S23 modelleken érhető el, de idővel elérhető lesz a Galaxy A szériás modellekre is.