Marketing tanácsadás

marketingtanácsadás

Ma, az online világban, mivel egyre nagyobb méreteket ölt a piaci verseny, elkerülhetetlen a marketing használata, amennyiben érvényesülni akarsz! Ha nem hirdetsz, posztolsz, az algoritmusok miatt, szinte láthatatlan vagy a legtöbb követőd előtt, az internet viszont számtalan eszközzel rendelkezik, ahhoz, hogy elérd és vásárlásra ösztönözd a weboldaladra látogatókat.

Persze a vállalkozás ügyes-bajos dolgainak intézése mellett, nem könnyű még a marketingre is odafigyelni, folyamatosan napra készen lenni!

A marketing tanácsadás során segítséget nyújtunk a vállalkozásoknak az ügyfélszerzés, az értékesítés és a piaci pozíció növelése terén.

Segítünk azonosítani a célcsoportodat, és olyan hatékony módszereket kínálunk, amelyekkel könnyedén elérheted őket.

Javaslatokat adunk az ügyfeleknek termékeik és szolgáltatásaik fejlesztésére, a reklám- és promóciós kampányokra, stratégiára vonatkozóan.


Többféle módszert is alkalmazunk! 

1, Reklám- és promóciós kampányok tervezése és végrehajtása.

Az egyik legfontosabb tevékenységünk a marketingen belül, fő profilunk a Facebook hirdetések és kampányok valamint a Google Ads Hirdetéskezelő felülete.

Első lépés a konzultáció, amikor meghatározzuk a célodat és ahhoz mérten összeállítjuk számodra a megfelelő ajánlatot.

Majd segítünk a megfelelő platform és kreatív elemek kiválasztásában, valamint a kampányok hatékonyságának mérésében és elemzésében.

Az eredmények nyomon követése és elemzése során módosíthatjuk a stratégiát, annak megfelelően, hogy minél jobb eredményt érhessünk el.

2, A stratégia megbeszélése

A megfelelően tervezett stratégia, a siker alapja!

Ez magában foglalja a célkitűzéseket, azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel a kitűzött célokat megvalósítjuk, valamint a vállalkozás online megjelenésének átfogó tervezését és koordinálását.

Segítünk a vállalkozásodnak a megfelelő üzleti stratégiák kiválasztásában és azok végrehajtásában, amelyek segíthetnek növelni a bevételt, javítani a piaci pozíciókat, és hatékonyabban versenyezni a versenytársakkal.

3, Az ügyfélpiac és a versenytársak elemzése

Az ügyfélpiac megértése alapvető fontosságú a vállalkozások számára. 

Az elemzés során megvizsgáljuk, hogy milyen kampányokkal tudsz leinkább célozni az adott piaci szegmensre.

A versenytársak elemzése pedig segít abban, hogy megértsük a piaci trendeket és azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a vállalkozásunk növekedését.

Itt a hasonló termékekkel vagy szolgáltatással foglalkozó vállalkozásokat figyeljük meg és elemezzük, kiemeljük azokat a területeket, amelyeken javítani kell, és meghatározzuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel előnyt szerezhetsz a versenytársakkal szemben.


Számunkra fontos, hogy naprakész legyünk a piaci trendekkel és az újításokkal kapcsolatban.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan növelheted vállalkozásod forgalmát és elérését, keress minket és segítünk abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az online jelenlétedből!