Elérkezett Magyarországra is a vezeték nélküli TV-k kora

vezeték nélküli tv

Végre Magyarországon is elérhetővé vált a világ első vezeték nélküli OLED televíziója, az LG OLED evo M, amely a Zero Connect Box nevű megoldásnak köszönhetően teljesen új dimenziót nyit a tévénézésben. Ennek a forradalmi technológiának a segítségével véget ér a kábelrengeteg és a kábelekkel való szöszmötölés korszaka. Az LG Zero Connect technológiája lehetővé teszi, hogy a tévé működtetéséhez már csak egyetlen kábelre legyen szükségünk, és minden más a televízió lelkét tartalmazó doboznál található.

Az LG OLED evo M nem csupán a kábelek számának csökkentésével és a tiszta megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

A sorozat 77 vagy 83 hüvelykes OLED kijelzőkkel rendelkezik, amelyek lenyűgöző 4K felbontásban és 120 Hz-es frissítési rátával szolgáltatnak képet és hangot.

Emellett számos csatlakozási lehetőséget is kínál, beleértve a HDMI 2.1, USB, RF, LAN és Bluetooth kapcsolatokat, így könnyedén csatlakoztathatunk hozzá különböző eszközöket.

Az intelligens adatátviteli rendszer segítségével mindig a legjobb minőségű képet és hangot élvezhetjük, mivel a doboz automatikusan azonosítja az optimális adatátviteli útvonalat.

Az LG vezeték nélküli technológiája nem csupán a sebességben és a tiszta megjelenésben tűnik ki, hanem a tartalmak minőségében is.

A Zero Connect megoldás támogatja a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiákat, így a tévénézés valódi élménnyé válik.

Az LG OLED evo M sorozat nem csupán a technológiai forradalom, hanem az elegancia és a design megtestesítője is, hiszen a képernyő úgy simul a falra, mint egy műalkotás, és bármely szoba díszévé válik.