Egyre több településen elérhető a GLS

gls

A GLS Hungary egy folyamatosan fejlődő cég, mely folyamatosan bővíti hálózatát, hogy még szélesebb körű szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek. Az elmúlt időszakban elért eredmények alapján a vállalat most még nagyobb figyelmet fordít a kisebb településekre, és ennek részeként jelentős fejlesztéseket tervez a jövőben.

A GLS Hungary csomagautomatáinak száma az idén májusban átlépte az ezer darabot, ezzel a magyar szolgáltatók között elsőként érték el ezt a mérföldkövet. Ma már az automaták száma az 1250-et is meghaladja, ami azt jelenti, hogy egyre több lehetősége van az ügyfeleknek arra, hogy egyszerűen és kényelmesen kezelhessék csomagjaikat.

Jelenleg már háromszáz településen érhetők el, és az új bővítésekkel ez a szám tovább nő.

Az automaták kapacitása is jelentősen megnőtt, hiszen a legújabb fejlesztések révén már száztízezer rekesz áll az ügyfelek rendelkezésére. Ez lehetővé teszi, hogy még több csomagot lehessen kezelni, és a szolgáltatás még gyorsabb és hatékonyabb legyen.

Az összesen kilencven depóból és több mint 2250 átadópontból álló hálózatával már most is Magyarország egész területén elérhetővé teszi a megbízható csomaglogisztikai szolgáltatásokat, azonban a vállalat tisztában van azzal, hogy sok olyan település van, ahol az ügyfeleknek nincs elegendő lehetőségük a rugalmas szolgáltatások igénybevételére.

Ezért a vállalat vezetői úgy döntöttek, hogy a jövőbeni bővítések során kiemelt figyelmet fordít a kisebb településekre is. A kettő-négyezres települések számára is elérhetővé teszik csomaglogisztikai megoldásaikat, így mindenki számára könnyebbé válik a csomagok küldése és fogadása, bárhol is éljenek az országban.

A GLS Hungary elkötelezett az ügyfelek kiszolgálása mellett, és a kisebb települések figyelembevétele az egész országban történő hálózatbővítésük fontos része.

A vállalat célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a gyors és hatékony csomaglogisztikai szolgáltatásokat, és ezekkel a fejlesztésekkel még jobban megközelíthetővé váljon az ügyfelek számára.