ChatGPT az Androidon: Az OpenAI Chatbot hamarosan a kezünkben!

chatgpt playáruház

Az OpenAI hivatalos ChatGPT chatbot alkalmazása tavaly novemberben megkezdte világhódító útját, azonban az indulás után hamar megjelentek olyan kamu mobilos alkalmazások, amelyek visszaéltek a nevével, a helyzetet tovább bonyolítja, hogy az iOS-re és az iPadOS-re való megjelenés után az Android verzió még váratott magára.

Nemrégiben felbukkant a ChatGPT alkalmazás a Play Áruházban, bár egyelőre még nem lehet letölteni. Az alkalmazás csak a megjelenésről szóló értesítésre való előregisztrációra ad lehetőséget.

A Play Áruházban elérhető képernyőfotók és leírás azonban megerősíti, hogy az Android verzió ugyanazt a funkciókészletet ígéri, mint az iOS-en megjelent változat: ingyenességet, eszközök közötti szinkronizálást és a legújabb GPT nyelvi modell fejlesztéseinek használatát.

Az adatvédelmi szekcióban kiemelik, hogy az alkalmazás csak a hozzávetőleges helyzetünket, a nevünket, az e-mail címünket és a telefonszámunkat kéri, és ezeket az információkat nem osztja meg harmadik felekkel. 

Sajnos továbbra sem tudjuk pontosan, mikor várható az Androidos ChatGPT hivatalos megjelenése, de az OpenAI már felkészült az alkalmazás Play Áruházban való megjelenésére, ami jó eséllyel azt jelenti, hogy a megjelenés már nem lehet messze!

Az OpenAI ChatGPT alkalmazása a felhasználók számára lehetőséget nyújt arra, hogy interaktív és szórakoztató módon kommunikáljanak egy fejlett chatbot szoftverrel különféle témákban és megkapják a válaszokat a kérdéseikre, vagy csak játékos módon időt töltsenek el.

GPT nyelvi modell kivételes intelligenciával rendelkezik, és folyamatosan fejlődik az OpenAI kutatói és mérnökei által, így mindig friss és innovatív lehetőségeket kínál a felhasználók számára.