A Bing Chat újabb fejlesztései: a Microsoft bemutatta a GPT-4 chatbotot

bing mi

Csütörtökön a Microsoft hozzáférést biztosított az új Bing GPT-4 chatbotjához, amely mostantól minden felhasználó számára elérhető. Ahhoz, hogy kipróbálhassák, egyszerűen csak be kell jelentkezniük az új Bingbe vagy az Edge-be a Microsoft-fiókjukkal. Az első próbaváltozat óta rengeteg új funkcióval gazdagodott, beleértve az egyensúlyozott, precíz és kreatív válaszokat, a kép- és videós találatokat, valamint az új Bing és Edge Actions funkciókat is.

Az OpenAI novemberben nyitotta meg a ChatGPT nyilvános tesztelését, amely már néhány hét alatt több mint 100 millió felhasználót vonzott, és a népszerűsége dinamikusabban nőtt, mint a Facebooké vagy a TikToké.

Majd ezt követően tavaly decemberben a Microsoft mutatta be Bing chatbotját, melynek alkalmazási lehetőségeit azóta is folyamatosan fejlesztik és bővítik.

Az új Bing chatbotnak számos új funkciója van, amelyek révén a felhasználók még jobban kihasználhatják a mesterséges intelligencia lehetőségeit.

A chatbot képes válaszolni a felhasználók különböző kérdéseire, és segítséget nyújtani a különböző problémák megoldásához.
A Microsoft ezt követően bejelentette, hogy beépíti a Chatbotot a Bing keresőbe, már februárban elkezdték a Csevegés funkció bevezetését, amely most mindenki számára elérhetővé vált!

Például a kép- és videós találatok lehetővé teszik, hogy a chatbot a keresett kifejezéshez kapcsolódó képeket vagy videókat is megjelenítse. Emellett a chatbot plug-in támogatást is kapott, amelynek révén fejlesztők és cégek könnyebben használhatják az algoritmust a saját rendszereikben.

A bejelentés szerint az Egyesült Államokban hamarosan lehetőség lesz éttermi asztalfoglalásra is a chatboton keresztül, és a képalkotás is újabb fejlesztéseket fog kapni.

A Microsoft Bing chatbotja egyre fejlettebb funkciókat kínál, és lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy könnyen és gyorsan kommunikáljanak a chatbot-tal, és megoldják a felmerülő problémáikat.