2024 első mobilújdonságai

legkeresettebb mobilok

 Az új év kezdetén mindig izgalommal várjuk, hogy milyen meglepetéseket tartogat a mobiltechnológia világa.

2024-ben nem csupán egy új év kezdetét ünnepelhetjük, hanem egy teljesen új korszakot, amelyet egy vadonatúj trenddiktátor, a Samsung Galaxy S24 Ultra vezet. Bár hivatalos bemutatója csak január 17-én történik meg, már most feltűnt a színen, és magabiztosan foglalja el az első helyet a GSMArena adatbázisában.

Az élvonalban azonban nem csak a Samsung Galaxy S24 Ultra kapott helyet, a Redmi Note 13 Pro és a Redmi Note 13 Pro+, két új debütáns Indiában, hamarosan globálisan is bemutatkoznak előre láthatóan január 15-én. Azonnal a Samsung zászlóshajójának nyomába lépve, ezek a készülékek is hatalmas érdeklődést váltottak ki.

Az eddigre számos rajongót maga mögé utasító, régóta kedvelt Samsung Galaxy A54 a negyedik helyen áll, megelőzve a leköszönő Galaxy S23 Ultra-t.

A hatodik helyen egy másik Samsung újdonság, a vaníliás Galaxy S24 tűnik fel, míg az első nyolcat a Redmi Note 13 és a Redmi Note 12 egészíti ki.

Az Apple iPhone 15 Pro Max az utolsó előtti helyen található, és a Redmi 13C zárja a top 10-es listát.

Bár az év még csak most kezdődött, és izgatottan várjuk, hogy kik kerülnek fel még a listára az elkövetkező hetekben és hónapokban. A Samsung Galaxy S24 dominanciája azonban még egy ideig biztosan megmarad.