Referenciáink

Revytransfer

Pizzastation27

A Revytransfer egy rendkívül aktívan működő transzfer szolgáltató rendszer. A szolgáltatás már több országban is jelen van, három nyelven (angol-német-magyar) érhető el. Létrehozásakor fontosnak tartottuk, hogy az utazók saját maguk választhassák meg a sofőrjüket. Ezáltal az oldal teljes mértékben felhasználó-barát, egyszerű és számos funkcióval ellátott platform lett. A szoftver több mint fél éves tesztelésen és fejlesztésen ment át, amely alatt heti meetingekre és folyamatos kapcsolattartásra volt szükség. Bátran mondhatjuk, hogy ez cégünk egyik legkomplexebb projektje. Büszkék vagyunk rá!

Megtekintés
Revytransfer
Otthont Mindenkinek

Otthont Mindenkinek

Otthont Mindenkinek

Az Otthont Mindenkinek oldal létrehozásakor ügyfeleink elsődleges célja az volt, hogy minél több embernek tudjanak segíteni lakáscéljaik megvalósításában. A weboldalon a különböző lakásvásárlási témákhoz tartozó cikkeket a könnyebb átláthatóság érdekében csoportokra bontottuk. Egyszerű és gördülékeny kapcsolatfelvételt biztosítunk az oldal látogatóinak. Bízunk abban, hogy sok személynek nyújt majd segítséget az általunk fejlesztett oldal.

Megtekintés

Reményi Ede Kamarazenekar oldala

Reményi Ede Kamarazenekar

A Reményi Ede Kamarazenekar oldala tökéletesen bemutatja, hogy cégünk mélyen elhivatott a precizitás irányába. A Kamarazenekarral végzett közös munkánk alkalmával arra törekedtünk, hogy minden résztvevő igényét megvalósítsuk, ezáltal egy teljesen dinamikus weboldalt hoztunk létre. Az oldalon a ’Következő fellépésünk’, ’Galéria és ’Videók’ fül alatti tartalmak szabadon változtathatóak, cserélhetőek, így mindig a legaktuálisabb információkat találhatják meg az ide látogatók. Bízunk abban, hogy az oldalra érkezőknek sok örömük lesz annak használata során.

Megtekintés
Reményi Ede Kamarazenekar
Pizzastation27

Pizzastation27 - Miskolc

Pizzastation27

A miskolci pizzéria online platformja a megrendeléseket egy egyedi adminfelületen keresztül továbbítja a munkatársak és a futárok felé, biztosítva a folyamat gördülékenységét az ételek elkészítésétől kezdve egészen a kiszállításig és fizetésig. Ezt az összetett rendszert teljes egészében cégünk fejlesztette, így lehetőségünk nyílt minden részletében megrendelőnk igényeire szabni a működését és megjelenését.

Megtekintés

Apollo Design Studio

Apollo Design Studio

Egy grafikai stúdió weboldalának tükröznie kell mindazt a minőséget, amit a cég maga is képvisel. Az átláthatóság érdekében minden szolgáltatásnak külön aloldalt terveztünk, melyeket - a főoldallal együtt - dinamikus, modern dizájnnal ruháztunk fel. Az együttműködés során kiderült: Zoltán és Csaba nemcsak remek ügyfelek, de kiváló szakemberek is, akiket szívesen ajánlunk másnak is!

Megtekintés
Apollo Desgin Studio
Avasi Sörház Étterem

Avasi Sörház Étterem - Miskolc

Avasi Sörház Étterem - Miskolc

A miskolci étterem weboldalán csak néhány kattintás a heti menü megrendelése; ugyanakkor a dolgozók is percek alatt módosíthatják, újraírhatják a kínálatot az adminfelületen keresztül! Az online rendelések fogadása, a futárokkal való elszámolás, a blokknyomtató kezelése - ezt mind egy felületen tettük elérhetővé az Avasi Sörház Étterem számára.

Megtekintés

Firpó Pizzéria - Jászberény

Firpó Pizza - Jászberény

A jászberényi Firpo Pizzéria weboldala még fejlesztés alatt áll, azonban az már biztos: az első olyan felület lesz, amely a gyors és egyszerű online ételrendelés lehetőségét nyújtja majd a környékbelieknek. Jelszavunk az egyszerűség, kezelhetőség és gyors működés, melyet a weboldal és az adminfelület is tükrözni fog.

Megtekintés
Firpó Pizza - Jászberény
Önkormányzati oldal - Mezőkövesd

Önkormányzati weboldal - Mezőkövesd

Önkormányzati oldal - Mezőkövesd

Mezőkövesd Önkormányzata számára olyan portált készítettünk, amely naprakész információkkal szolgál a városról a turistáknak és helybéli lakosoknak egyaránt. Nemcsak közérdekű adatok, kulturális, egyházi és lakossági hírek, de programajánlatok is helyet kaptak a weboldalon, mely az önkormányzat egyik legfontosabb kommunikációs felületévé vált az elmúlt években.

Hamarosan

Valutaváltó - Miskolc

Valutaváltó - Miskolc

A miskolci Valutaváltó webes felületének tervezésekor elsődleges cél az egyszerű dizájn és közérthető megjelenés volt, ugyanakkor a “motorháztető” alatt is könnyen kezelhető megoldásokat kellett alkalmaznunk. Az aktuális árfolyamot a számok átírásával, vagy a le/fel nyilakkal is könnyedén, egy perc alatt frissíthetik a Valutaváltó dolgozói.

Megtekintés
Valutaváltó - Miskolc
Vendégfogadó - Etyek

Vendégfogadó - Etyek

Vendéglátó - Etyek

Egyedi kivitelezésű weboldalhoz sosem könnyű új fejlesztőcsapatot találni, ha a régivel nem megfelelő az együttműködés. Az etyeki Vendégfogadónak szerencséje volt, ugyanis a Laravel-ben íródott oldalt gond nélkül átvettük, és már fél éve gondozzuk és fejlesztjük megrendelőink igényei, kérései szerint.

Megtekintés

Csak Menü

Csak Menü

A Csak Menü weboldal fejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy az emberek egyszerűen, csak pár billentyű leütésével, akár egy egész heti menü rendelésüket leadhassák. Szerencsére, erre is tökéletes alapnak bizonyult az Étel Portál szolgáltatásunk, melynek már a kezdetektől egy szerves része a heti menük előrendelhetősége.

Megtekintés
Csak Menü
Rapid Kantin

Rapid Kantin

Rapid Kantin

A Rapid Kantin étterem oldala az Étel Portál szolgáltatásunkra épült és egyedi megjelenést biztosít, számos egyéb funkciójával együtt, a jászberényi vendéglátó számára. A könnyen kezelhető felhasználó és admin felület meggyorsítja és átláthatóvá teszi mind a rendelések folyamatát, mind a dolgozók munkáját.

Megtekintés

Bar-Bár Grill

Bar-Bár Grill

Étel Portál alapokra építve indult el a Bar-Bár Grill étterem weboldala, ami egy letisztult és egyedi felhasználói élményt ígér és kínál felhasználói számára, függetlenül attól, hogy a folyamatban dolgozóként vagy vásárlóként vesznek részt. Biztosak vagyunk benne, hogy sok jövőbeli rendelést és visszatérő vendéget szerez majd ez az elegáns weblap az étterem számára.

Megtekintés
Bar-Bár Grill
Slam Pizza

Slam Pizza

Slam Pizza

A Slam Pizza ételrendelő oldalának különleges megjelenést és egyszerű használatot biztosít az általunk fejlesztett Étel Portál alap, számos beépített funkciójával megkönnyítve a felhasználók életét. Tudjuk, hogy az általunk fejlesztett oldal állni fogja az idő megpróbáltatásait és elősegíti majd az étterem gyarapodását.

Megtekintés

Fűtés.com

Átadás: 2021. december

Fűtés.com

Épületgépészeti rendszerek tervezése és kivitelezése Elsősorban Pest és Borsod megyében. Már meglévő fűtési rendszerek szerelése, korszerűsítése. Új rendszerek tervezése és kivitelezése.

Megtekintés
Fűtés.com
AutóüvegKlinka Miskolc

AutóüvegKlinika

Átadás: 2022. január

AutóüvegKlinka Miskolc

Több, mint 3 évtizedes szakmai tapasztalattal végeznek szélvédő javítást, szélvédő-, oldalüveg-, hátsó szélvédő cserét, műanyag hegesztést. Műhelyük Miskolc egyik legforgalmasabb, könnyen megközelíthető főútján, a Csabavezér út 127 szám alatt található.

Megtekintés

Lynvest Zrt.

Átadás: 2022. január

Lynvest

Cégük ingatlan bérbeadással és vagyonkezeléssel foglalkozik üzleti ügyfelek részére. Teljes rugalmasság, minden igényt kielégítve. Testre szabott megoldások, bizalmi alapokon.

Megtekintés
Lynvest
HarmonyArt

HarmonyArt

Átadás: 2022. február

HarmonyArt

Lehet külső, vagy belső dekoráció, igazán különlegessé teheti lakásást, irodáját, kerthelységét vagy bármit, amit a környezetében szeretne szebbé varázsolni.

Megtekintés

HelpWinners

Átadás: 2022. március

HelpWinners

Minden ami sport, egy helyen! Értesülj időben a legfrissebb sport hírekről. Növeld fogadásaid nyereményét a több százezer meccsen alapuló statisztikák és a szakképzett tippfogadók segítségével.

Megtekintés
HelpWinners
IsuliMiskolc

IsuliMiskolc

Átadás: 2022. március

IsuliMiskolc

Általános és középiskolás matematika tanítás iPaden! Az iSuliMiskolc célja, hogy minél több diákkal megszerettesse a matematikát, modern, digitális oktatás segítségével. A diákok szabadon választhatnak személyes vagy online órák közül.

Megtekintés

Weboldalnet - Team

Weboldalnet

Saját cégünk weboldalát úgyszintén Laravel alapon készítettük el, és fejlesztjük folyamatosan. Törekszünk rá, hogy tevékenységünket több oldalról is bemutassuk ezen a felületen, és hasznos információkkal lássuk el a látogatókat az általunk kínált szolgáltatásokról. Ennek érdekében szakmai blogot vezetünk, és ingyenes konzultációt is nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozóknak, cégvezetőknek.

Megtekintés
Weboldalnet - Team