Újdonságot vezet be a Vodafone

vodafone újdonság

Magyarországon eddig egyedülálló újdonságot vezet be a Vodafone! Biztos veled is megesett, hogy nem használtad el a meglévő adatforgalmadat. Erre az esetre itt a megoldás!e

A Vodafone Magyarország egyedülálló módon lehetővé teszi a Go tarifáinál, hogy következő hónapra átvihetőek legyen a fel nem használt adatmennyiség. 

A vállalat közleménye szerint, a nem korlátlan internetcsomaggal rendelkező ügyfelek mintegy kétharmada nem fogyasztja el teljes mértékben a mobilnetkeretet, ezért az újításuk nekik lesz hasznos.

A görgetés automatikusan elindul, amikor legalább 1 MB adathasználat történik a tarifában.

A megújult díjcsomagok havi díjai a következők: Go Light+ - 3990 forint, Go Midi+ - 6590 forint, Go Super+ - 9990 forint és Go Easy+ - 4990 forint. Csak az aktív kártyák esetében működik az átvitel.

A Vodafone adatai azt mutatják, hogy hasonló trendek figyelhetők meg a saját ügyfélbázisában is. Azok az előfizetők, akik nem korlátlan adatkerettel rendelkeznek, átlagosan kevesebb mint 5 GB adatot használnak havonta, míg a korlátlan adatot biztosító RED előfizetők átlagos adatfogyasztása már meghaladja a 25 GB-ot havonta, és ez a tendencia tovább növekszik.

Az újítás mellett a korlátlan nethasználatot biztosító Red díjcsomagok is megújulnak, a tájékoztatás szerint a családtagok között feloszthatóvá teszik az adatkeretet. Az előfizető 5GB vagy 10GB adatmennyiséget oszthat meg egy családtagjával, ezzel kiegészítve annak adatketetét.