Új szórakozóhely nyílt a miskolci Helynekemben: Rom+ a VIP törzsvendégek részére

helynekem

A Weboldalnet.hu által fejlesztett beléptetőrendszerrel új szórakozóhellyel újított be a miskolci éjszakai élet egyik legfontosabb központja.

Az a kérés érkezett hozzánk, hogy a miskolci Helynekem szórakozóhelyen belül kialakításra került új teremhez, a Rom+-hoz készítsünk egy VIP beléptető rendszert.

Mi örömmel vettük az újabb izgalmas kihívást és elkészítettünk egy egyedi fejlesztésű asztalfoglaló rendszert, amelyet a QR kóddal ellátott VIP kártyával tudnak használni a törzsvendégek. Az új zártkörű szórakozóhely neve Rom+. 

Mi az a Rom+?

A Rom+ egy zártkörű szórakozóhely, amely a Helynekem emeleti részén – elkülönülve a hangos szórakozóhelytől – üzemel. Tagadhatatlanul a Helynekem része, mégis önállóan létező klub. 

A terem maximum 100 fő befogadására alkalmas, elegáns, kiegyensúlyozott, pont annyira exkluzív mint amennyire laza.

Első lépés

A Rom+-ba való belépéshez a törzsvásárlói kártyát regisztrálni kell a helynekem.hu/rom-plus oldalon, mely után a kártya hozzákapcsolódik a regisztráló személyazonosságához így pedig megnyílik a rendszer használata.

A Rom+ weboldalán való bejelentkezést követően már foglalhatunk is asztalt, ahol meg kell adnunk, hogy pontosan hány fővel szeretnénk jönni a rendszer pedig automatikusan hozzátársítja, hogy így hány asztalra lesz pontosan szükség. 

Hogyan juthatsz be?

A VIP kártyával rendelkező tag személyesen a Rom+ rendezvényeken a házigazdától tud érdeklődni az ajánlás menetéről. Bővebb tájékoztatást csak személyesen és csak tagoknak adnak.

Kártyával rendelkező tagok vihetnek magukkal kártya nélküli vendégeket, így nem VIP tagként is kipróbálhatod a helyet.

Nagyon büszkék vagyunk a fejlesztésre, köszönjük szépen a Helynekem bizalmát! 

Amennyiben hasonló rendszeren gondolkodsz, de nem tudod hogyan valósítsd meg, akkor keress minket bátran! Egyedi weboldal fejlesztés a Weboldalnet.hu-tól!