A hordozható klíma: hogyan vészeld át a perzselő napsütést és a hideg napokat?

póló alatti klíma

A póló alatt viselhető klíma jelentős segítséget nyújthat az időjárás szélsőségeinek átvészelésében.

A Sony legújabb terméke, a REON POCKET 5, egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabályozzák testük hőmérsékletét a külső környezeti viszonyoknak megfelelően.

Ez a személyi klíma a nyakba akasztva hordható a póló vagy ing alatt, így diszkréten és kényelmesen biztosíthat hőmérséklet-szabályozást bármilyen időjárási körülmények között.

A REON POCKET 5 két alapvető funkcióval rendelkezik: hűtés és fűtés. A Peltier-elem technológiát alkalmazva az eszköz képes csökkenteni vagy növelni a test hőmérsékletét, így segítve a felhasználókat a perzselő nyári hőségben vagy a hideg téli napokon való túlélésben.

Az akkumulátorról működő klíma hosszú üzemidővel rendelkezik, így akár egész nap használható anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor lemerülése miatt.

A beállítása könnyen és kényelmesen történik egy mobilalkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testük hőmérsékletét pontosan az igényeiknek megfelelően állítsák be. A szenzoros adatok alapján a klíma akár teljesen automatikusan is működhet, optimalizálva a felhasználó kényelmét és kényelmét.

További előnye, hogy rendelkezik egy különálló kis mérőeszközzel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy javítsák az elérhető mérési adatokat. A hűtési mód ventilátort is használ, amely levegőt fúj a nyak felé, így biztosítva a hatékony hőelosztást.

Emellett a melegítési mód során a ventilátor nem indul be, így a felhasználók kényelmesen élvezhetik a fűtés előnyeit.

A hordozható klíma lehetőséget kínál arra, hogy az emberek könnyebben alkalmazkodjanak a különböző időjárási körülményekhez és kényelmesen érezzék magukat a mindennapokban.

A Sony REON POCKET 5 május közepétől előrendelhető az Egyesült Királyságban. A termék ára 139 font (kb. 64 000 forint).