A DIGI Újítása: WiFi 6 bevezetésével új szintre lép a vezeték nélküli kapcsolat

digi wifi

A DIGI, mint meghatározó szereplő a távközlési piacon, mindig is törekedett a technológiai innovációk bevezetésére, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb élményt nyújtsa. Néhány évvel ezelőtt a cég kiépítette a nagysebességű optikai hálózatot, amely átformálta a hazai piacot, és most újabb mérföldkőhöz érkezett a WiFi 6 szabvány bevezetésével.

A WiFi 6, vagy hivatalos nevén az 802.11ax szabvány, a korábbi technológiákon alapulva fejlesztett újítás, amely a sebességet, kapacitást és hatékonyságot növeli.

Az előző szabvány erősségeire építve hoz létre olyan hálózatokat, amelyek még magasabb sebességet és jobb teljesítményt biztosítanak, a DIGI július 14-én mutatta be az új WiFi 6-alapú csomagjait, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kiaknázzák ezen új technológia előnyeit.

Az új előfizetők számára a DIGI egy különleges lehetőséget kínál: a szerződéskötést követő 30 napban az ügyfelek kipróbálhatják a szolgáltatást, és ha mégsem elégedettek, pénzvisszafizetési garanciával léphetnek ki a szerződésből. Az első három hónapban pedig kedvezményes áron élvezhetik a WiFi 6 előnyeit.

A DIGINET 1000 csomag esetében az új WiFi 6 szabványt is tartalmazza a 1 Gbit/s-os sebesség mellett. Az első három hónapban csupán 3900 forintért lehet élvezni ezt a szolgáltatást, majd a következő időszakban 6490 forintot kell fizetni, az egyéves hűségidő vállalása és az e-PACK számlacsomag megrendelése esetén pedig az ár továbbra is kedvezményesen marad.

A WiFi 6 nem csak a sebességet és kapacitást növeli, hanem a hálózat energiahatékonyságát is javítja, emellett szinte az összes hálózaton használható, és az ígéretek szerint a router és a csatlakozó eszközök energiafelhasználását is optimalizálja.

Az új szolgáltatás már majdnem az összes településen elérhető, és a DIGI továbbra is az ügyfelek igényeire fókuszálva igyekszik megteremteni a legjobb online élményt.

Fontos, hogy mielőtt váltanánk, ellenőrizzük, hogy eszközeink kompatibilisek-e a WiFi 6 szabvánnyal, így biztosítva a zökkenőmentes átállást a magasabb sebességre és hatékonyságra.

A DIGI honlapján könnyen ellenőrizhetjük, hogy készülékeink alkalmasak-e a megemelt sávszélesség fogadására, és így a jövő technológiájának előnyeit kihasználva élvezhetjük az új WiFi 6 szabvány adta előnyöket.